WILDWASH PET

WILDWASH PET är särskilt framtagna för dig som har en eller få hundar och som ändå vill ha samma kvalitet som provsen använder och  för dig som kräver lite mer av dina produkter. PET är färdiga att använda men kan blandas ut och fortfarande göra sitt jobb. Wildwash är därmed inte bara ett naturligt schampoo det är också ett mycket ekonomiskt alternativ. Som de flesta av våra kunder märker ganska omgående så behöver du inte längre 8 produkter för att få ett färdigt resultat. I de flesta fall räcker schampoo långt och schampo och balsam tillsammans ger ett väldoftande, rent, tovfritt och snyggt resultat som håller länge. 

Alla wildwash produkterna är helt naturliga päls och hudvårdsprodukter för djur. Baserad på naturliga produkter, 100% rena eteriska oljor och är inte testade på djur. Innehåller inga parabener, ftalater, fosfater, sulfater, petrokemikalier eller PEG's.

OM hunden är allergisk eller extremt känslig rekommenderar vi att ni använder WILDWASH Sensitive schampoo (finns även i Pet serien) som är helt fri från eteriska oljor (de kan i vissa fall bli för mycket för en känslig hud).