Förbeställning/specialbeställningar For My Dogs!

SPECIALBESTÄLLNING & FÖRBESTÄLLNINGAR

FOR MY DOGS skapar kollektioner av kläder som sys upp i ett visst antal exemplar varje säsong och sedan säljs tills dess de är slut. Några ytterligare plagg av samma tyg sys inte upp.
Det gör att det alltid finns begränsat antal av varje design på marknaden och du är nästan säkert ensam om just ditt vackra plagg.

Av utrymmesskäl kan vi i dagsläget inte ta in alla varianter av alla kollektioner från FMD's sortiment för att ha i lager. Men nu kan ni via oss specialbeställa utvalda plagg, bäddar, koppel och övriga varor ur ”For My Dogs” kollektioner.
Det ger er tillgång till stora delar av deras underbara produkter till konkurrenskraftiga priser.

Dessutom ger vi er nu möjlighet att förbeställa inkommande varor redan innan de landar i butiken, så ni inte går miste om önskad vara!

Sortimentet och de valbara artiklarna uppdaterar vi varje vecka i album som ligger på vår facebooksida och tar bort de storlekar och modeller som sålt slut hos leverantör samt uppdaterar nu vartefter med fler av deras modeller
Trots det reserverar vi oss för slutförsäljning hos leverantör på varor bokade ur "specialsortiment FMD" samt för eventuella felskrivningar i produkttexter på varor som vi inte lagerför.

”Förbeställningar” - Du hittar alla tillgängliga modeller här - Förbeställningssortiment FMD