ABNET

ABNET® Professional är inte bara ett professionellt och miljövänligt rengöringsmedel för alla ytor och all sorts smuts. ABNET® Professional är också ett effektivt fläckborttagningsmedel som tar bort dålig lukt på alla ytor. Även de mest intorkade bajsfläckar eller kissfläckar släpper efter bara sekunder och minuter från underlaget, utan att du behöver gnugga ihjäl dig. Alla vi med valpkullar vet hur många timmar vi spenderar på knä på morgonen för att få rent och fräscht. Med ABNET® Professional slipper du både badhusklukt och valplåde lukt. Jämfört med många olika rengöringsmedel som rengör de ytliga lagren eller maskerar lukt så har ABNET® en verklig effekt eftersom den lyfter upp och tar bort alla lager av smuts och efterlämnar en ren och fräsch yta. Produkten är kompatibel med alla tvätt system och kan användas både manuellt och maskinellt. Doseringen beror på nedsmutsningen och vi ger gärna råd för användning i djurhallar, valplådor osv då vi är ensamma om att ha mångårig erfarenhet av det. Sedan 2015 är det det enda rengöringsmedel vi använder för städning av hus, valplådor och trim och vi har mer än 30 års professionell städerfarenhet där ABNET® Professional är en självklar del i vår utrustning.

Trots att ABNET® Professional är en produkt för proffs så är den säker att använda även för privat bruk och har vunnit åtskilliga priser främst på husvagns och bilsidan där den är svårslagen.
Den är snabbverkande och kan användas på alla ytor som tål fukt och tar bort all smuts lätt och effektivt. Även de mest ingrodda smutsfläckarna släpper lätt och den tar bort dålig lukt.

Fokus på miljö och säkerhet
ABNET® produkterna är utvecklade med ekologiska formler och biologiskt nedbrytbart. Samtliga ABNET® produkter uppfyller de krav gällande hälsa, säkerhet och miljö som finns. Produkten innehåller inga starka lösningsmedel eller miljöskadliga ämnen - ABNET® skadar varken användaren, vår natur eller underlag.