Nutrolin


SYNLIGA RESULTAT MED RÄTT FETTSYROR


NUTROLIN® KOSTTILLSKOTT TILL HUNDEN

Hunden behöver utvalda fettsyror beroende på ålder och livssituation. Därför består Nutrolin®-serien till hundar av fem skräddarsydda oljetillskott vars effekt du kan se efter 3-6 veckors användning. Nutrolin®-produkterna är 100 % naturliga kosttillskott baserade på forskning. Produkterna innehåller fiskolja eller vegetabiliska oljor samt andra viktiga näringsämnen för att stöda hundens hälsa.

Nutrolin® PUPPY & MOM är valpens och den dräktiga tikens val medan Nutrolin® Senior är rätt produkt för den äldre hunden. Den vuxna hemmahunden och hunden med problem med hud, päls, klor eller trampdynor väljer i sin tur Nutrolin® SKIN & COAT. För den aktiva sport- och jakthunden är det Nutrolin® SPORT som gäller. Nutrolin® HIP & JOINT är det självklara valet då hunden har problem med lederna, t.ex. då hunden lider av artros.

NUTROLIN® KOSTTILLSKOTT TILL KATTEN

De två olika Nutrolin®-produkterna till katter hjälper dig att se efter kattens hälsa genom hela livet. Nutrolin®-produkterna är 100 % naturliga kosttillskott baserade på forskning.

Till kattungen och den vuxna katten väljer du Nutrolin® KITTEN & ADULT och till den äldre katten väljer du Nutrolin® CAT SENIOR.


NUTROLIN® KOSTTILLSKOTT TILL HÄSTEN

De tre olika Nutrolin®-produkterna till hästar hjälper dig att optimera utfodringen av din häst: ett paket för lederna, ett andra för huden och ett tredje för sporthästens skydd. Alla innehåller dessutom naturlig E-vitamin. Nutrolin®-produkterna är 100 % naturliga kosttillskott baserade på forskning.

Till hästen med problem med huden eller pälsen väljer du Nutrolin® HORSE Skin & Coat. Skin & Coat hjälper även hästen som lider av sommareksem. För att skydda sport- och tävlingshästen väljer du Nutrolin® HORSE Sport. Till hästen med problem med styva eller slitna leder är valet Nutrolin® HORSE Joint Duo.


Olini Oy - Företaget bakom Nutrolin

Olini Ab är det finska familjeföretaget som står bakom Nutrolin®-produkterna. De egna djuren och deras välmående var den styrka som fick oss att grunda företaget.
På mindre än tio år blev Nutrolin® de finska hundägarnas första val. I dagsläge har vi produkter till hundar, katter och hästar.
Bakom vår produktutveckling och -forskning står Mikko Griinari som är fettsyreforskare och docent i husdjursnäring vid Helsingfors universitet.

Hjärtat som riktlinje

I ett litet familjeföretag görs allt med hjärtat som riktlinje. Vi sparar aldrig då det gäller kvalitet, även om det vore lätt att komma åt billigare råvaror.
Vår riktlinje är att göra högklassiga produkter av livsmedels- och/eller läkemedelskvalitet.

Vi köper råvaror av producenter som förbundit sig till hållbar utveckling och vi väljer endast förpackningsmaterial som kan återvinnas.

Den nya generationens näringsoljor

Då en av företagets ägare är en internationellt känd fettsyreforskare är det naturligt att ha som målsättning att utveckla och framställa världens bästa fettsyretillskott.
Vi väljer på vetenskapliga grunder just de oljor som innehåller rätt fettyror för specifika behov.
Blandningarna kompletteras även med andra näringsämnen enligt produktens specifika användningsändamål.

Vanliga näringsoljor oxiderar lätt och kan i verkligheten vara skadliga för ditt djur.
Nutrolin®-produkterna håller sig stabila, trygga och effektiva ända till sista droppen eftersom produkterna är skyddade mot oxidering med ett fyrstegsskydd.

Nutrolin®-produkterna är 100 % naturliga och ger synlig effekt inom 2-6 veckor.
Vetenskaplighet, synliga resultat, toppkvalitet och ekologi är närvarande i varje Nutrolin®-produkt.